Ημερίδες

«Βραυρώνα, γνωρίζοντας έναν παράκτιο υγρότοπο»

Επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Ανατ. Αττικής

Υγρότοπος Βραυρώνας

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου τοπικού δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Αττικής «Περιβαλλοντικό – Πολιτισμικό μονοπάτι: Ακτογραμμή Ραμνούς - Βραυρών (Δίκτυο Σχινιά)», πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ημερίδα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 στο χώρο του υγρότοπου Βραυρώνας. Στην ημερίδα που οργανώθηκε από τη  ΔΔΕ Ανατ. Αττικής δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Ε. Αγγελίδου και κ. Ε. Κρητικού σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, συμμετείχαν εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων:

α)να πραγματοποιήσουν μελέτη και εργασία στο πεδίο της Βραυρώνας (πεζοπορική περιήγηση και ανάπτυξη επιλεγμένων δραστηριοτήτων σχετικών με το αντίστοιχο μονοήμερο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας. 

β) να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις δραστηριότητες του προγράμματας συμμετέχοντας σε συνάντηση εργασίας εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας στο χώρο του Γενικού Λυκείου Αρτέμιδας.

 

 

  Σχεδιασμός & Οργάνωση Σεμιναρίου: Ευαγγελία Αγγελίδου & Ελένη Κρητικού

Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΔΕ Ανατ. Αττικής

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Ευαγγελία Αγγελίδου
Βιολόγος, Δρ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
π. Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΔΕ Αν. Αττικής
π. Σχολική Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας
 
tilefona

fb0

Premium Joomla Templates